Tomorrowland

Tomorrowland er en av verdens største festivaler og er blitt arrangert årlig i Boom i Belgia, mellom Brussel og Antwerpen, siden 2005.

I 2017 var temaet for festivalen «Amicorum Spectaculum» – et sirkus av et show, med DJer, akrobater og kunstnere av alle slag på scenen. 400.000 mennesker fra hele verden gjestet festivalen over de to langhelgene.

Tomorrowland arrangeres over to helger hvert år. I 2018 foregår festlighetene fra 20. – 22. juli, og fra 27. – 29. juli. Artistene er i stor grad booket, og vil blant annet være Armin van Turen, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Martin Garrix, Kungs, Markus Schulz, Robin Schulz, Tiësto og Axwell / Ingrosso. Temaet for 2018 vil være The Story of Planaxis – et tema som ser ut til å omfatte nautiske vesener og generelt store mengder vann.

Dersom man har tenkt seg til Tomorrowland, må man være ute i god tid. Som en av verdens største festivaler er det rift om billettene, og man konkurrerer med ivrige festivalgjengere fra hele verden. Dessuten har belgiske statsborgere forrang, da et visst antall billetter slippes på forsalget som åpner på våren. Under det allmenne salget forsvinner billettene vanligvis i løpet av få minutter.