GNP Energy gir deg strøm på festivalen

Nå som festivalsesongen nærmer seg gjelder det å velge de festivalene man vil være med på, og krysse dem av i kalenderen. Deretter er det bare å glede og forberede seg.

 

I dag er det ikke bare musikerne som krever strøm på en festival, men også festivalgjengerne. Noe av det mest irriterende som finnes er nemlig å gå tom for strøm mens man er på festival. De aller fleste har mobilen på seg hele tiden, og bruker den flittig for å ta bilder og videoer, samt for å sende beskjeder til andre venner på festivalområdet. Og som kjent – jo mer telefonen blir brukt, jo fortere går den tom for batteri.

 

VI er visst ikke så gode på å klare oss uten elektrisitet eller stikkontakter i nærheten, men heldigvis finnes det noe som heter powerbank. De gode minnene fra festivalen skal selvfølgelig foreviges, og med en powerbank er du på den sikre siden – hvis bare du husker å lade den opp hjemmefra først!

Billig og forutsigelig

Strøm er ikke noe man burde bekymre seg over, og det gjør man heller ikke hvis man er kunde hos GNP Energy. For det første, så er det utrolig enkelt å skifte til GNP Energy. Hele prosessen tar kun to minutter, og deretter kan du være sikker på å få levert strøm til konkurransedyktige priser.

For det andre, så produserer ikke GNP Energy strøm selv, men forhandler selv om å få kjøpe den billigste strømmen. Dermed de har ingen interesse i høye strømpriser. Interessen ligger heller i å kunne tilby kundene en forutsigbarhet, samt de laveste strømprisene over tid.

GNP Energy er et selskap i sterk vekst

I dag leverer GNP Energy strøm til 4 land. Selskapet er norsk, men i tillegg til Norge leverer de også strøm til Danmark, Sverige og Finland. Hovedkontoret ligger i Sandefjord, og her jobber 27 dedikerte ansatte og medarbeidere hardt for å kunne levere billig strøm til deg. Selskapet er ungt, men GNP Energy sine medarbeidere har lang erfaring innenfor energibransjen, alt fra salg og rådgivning, til handel med strøm på Nord Pool.

Effektiv drift

Som en naturlig følge av ambisjonene om virkelig å utfordre de aller største aktørene innenfor energibransjen med billig strøm, har ikke GNP Energy svære og tunge reklamebudsjetter, ei heller overdådige og fancy lokaler. Selve fokuset ligger i en så effektiv drift av virksomheten som overhodet mulig, og det innebærer selvfølgelig også lave omkostninger. GNP Energy er svært aktive i de forskjellige mediene, og du kan for eksempel finne GNP Energy på LinkedIn.

GNP Energy – et godt og billig alternativ

Vi er alle avhengige av strøm, også når vi er på festival. Noen bruker selvfølgelig mer strøm enn andre, men det er ingen tvil om at festivallivet ville være en veldig annerledes opplevelse hvis vi ikke hadde tilgang på strøm. Det gjelder for både musikere og gjester. Strøm er rett og slett en selvfølge, og vi tar det helt for gitt, men det man ikke burde ta for gitt, er den strømleverandøren man benytter seg av. Selv om man prøver å begrense bruken av strøm, så koster det altså penger, og det er ingen som har lyst til å betale for mye.

Hvis du gjerne vil vite mer om GNP Energy og hva selskapet tilbyr, så kan du både se og høre mer om GNP Energy på YouTube.