Festivaler om sommeren

Festivallivet er noe av det gøyeste som finnes, og da er sommeren den beste tiden i året å dra på festivaler. Da blomstrer det festivaler overalt, og det er alltid en festival der ute med god musikk som er noe for alle. Venner og familier samler seg og det er en fantastisk opplevelse hvor man kan oppdage ny musikk og i tillegg få nye venner. På icefestival kan du finne masse informasjon om festivaler i Norge og i utlandet.

Det finnes tusenvis av festivaler rundt om i verden, og du har kanskje hørt om Coachella, som er den mest populære musikkfestivalen av alle. Det er en to ukers festival i California som arrangeres hvert år og den er kjent som den ultimate motefestivalen, hvor man kan gå ‘all out’ med sminke og klær. Arrangementet inneholder artister fra verden rundt fra all musikk sjangre. I 2019 deltok populære artister som Billie Eilish og Ariana Grande, Coachella.

Du behøver ikke å reise utenlands for å dra på artige festivaler som tilbyr de heteste artistene. I Norge har vi populære festivaler som Palmesus, Bergenfest, og Stavernfestivalen. Her har store artister fra USA deltatt, også kjente norske artister. Stavernfestivalen har tatt imot kjente artister som Post Malone og Travis Scott og. Du kan alltid besøke lån for å ta opp lån dersom du ikke har råd til å betale for festivalen du vil dra på for øyeblikket. Lån uten sikkerhet er det samme som forbrukslån, smålån, refinarnsieringslån og SMS-lån. Det du trenger å tenke på med lån uten sikkerhet er at lån uten sikkerhet er en lånetype hvor institusjonen du låner penger fra, ikke tar sikkerhet for lånet. Dette gjelder ikke for boliglån, ettersom det er et lån med sikkerhet.

Bergenfest

Bergenfest er også en musikkfestival som tilbyr kjente artister. Vestlandets største musikkfestival finner du på Bergenhus festning og det er en 5 dagers festival med god musikk og masse liv! Den er arrangert hvert år i midten av juni og har alltid de beste artistene, både internasjonale og norske artister. I 2019 deltok artister som Astrid S og Lars Vaular.

Palmesus

Palmesus blir arrangert i begynnelsen av juli i Kristiansand og er kalt «Skandinavias største Beach Party.» Festivalen starter rolig tidlig om morgningen og går over til en fest på kvelden og varer ut natten. Bystranden i Kristiansand er pyntet med palmer og fine møbler. Det er sommerlig musikk som skaper stemning og er i alt en opplevelse. I Norge finnes det altså haugevis av festivaler om sommeren, og dersom det ikke blir en tur til syden, er det virkelig anbefalt å dra på en musikkfestival rundt om i Norge.