Eikerapen Roots Festival

I fjellbygda Åseral finner du denne magiske festivalen kalt Eikerapen Roots Festival.

Praktisk informasjon

Det som er så greit med Eikerapen Roots Festival er at den alltid arrangeres i den første uka av august. Hvert år. Dette har vært gjort siden 2004. Festivalen pleier å vare i cirka 5 dager, fra onsdag til søndag. Dette er et populært arrangement for mange i de lokale bygdene rundt omkring og folk fra hele Agder reiser til Åseral under rootsen. Det er også muligheter for mange å jobbe frivillig på denne festivalen, noe som gjør at de kan få med seg programmet nesten helt gratis!

Artister

Dette er av navnet en roots og country-festival og artistene som kommer finnes derfor i denne kategorien. Det er noen gjengangere på festivalen som for eksempel Hellbillies. Det finnes en rekke populære navn på plakaten hvert eneste år.

Artister som har hatt svært anerkjente konserter inkluderer Steinar Albrigtsen, Vestlandsfanden, Åsmund Åmli Band og Thom Hell. Dette er bare noen få av de som har spilt på denne festivalen. Hvis du har lyst til å sjekke ut festivalprogrammene som har vært, er de enkle å finne.

Camping

Det er veldig populært å ta med seg campingvogn på Eikerapen. Hvis du ikke har campingvogn kan du jo benytte deg av låne-penger.com for å kjøpe en. Dette kommer du nok ikke til å angre på. For dette blir en campingvogn du kan benytte deg av året rundt! Det å låne penger til å komme seg på festival er ikke så uvanlig som mange tror.

Gjengangere

Dette er en festival som raskt blir utsolgt, så om du er gira på billetter lønner det seg å være svært tidlig ute!