Bruker du strøm når du spiller instrumenter?

Å spille et instrument kan gi stor glede, men hvis du bruker elektriske instrumenter eller lager musikken på datamaskinen din da kan det fort gå med mye strøm. Her skal vi gi deg noen gode råd for hvordan du kan få ned utgiftene dine.

Det første du bør gjøre er å sjekke ut Tibber, da det kan være med på å få ned prisen på strømmen din betraktelig. Du bør alltid se på ulike strømselskap, og velge det som kan gi deg den beste prisen og kundeopplevelsen.

Ikke glem at du alltid bør dra ut instrumentene av stikkontakten når du er ferdig med å spille. Dette gjelder spesielt forsterkere, hvis du bruker dette når du spiller elektrisk bass eller elektrisk gitar. Du bør heller ikke lade datamaskinen din om natten, da dette kan være en brannfelle.

Prøv et analogt instrument

Hvis du ønsker å få ned strømregningen din, kan du også forsøke å spille instrumenter som ikke bruker strøm. Her kan vi for eksempel nevne piano, kassegitar og fløyte. Dette er klassiske instrumenter som har eksistert i flere hundre år, og som har lange tradisjoner.

Spesielt det å spille gitar er noe mange synes er gøy og spennende, og det er heller ikke altfor vanskelig å lære seg. Du kan til og med finne mange videoer på YouTube som viser deg hvordan du gjør det. Hvis du synes det er gøy, er det ingenting i veien for at du går over til den elektriske varianten etter hvert – hvis du skulle ønske det.