Festivaler du ikke kan miste!

Vi mennesker trenger spenning, eventyr og opplevelser for å føle oss levende. Opplevelser som ferier, festivaler og konserter er en nøkkelgoder ikke alle har mulighet til, og dermed er det viktig å utnytte det.

Uten å være bevisst på det, så har festivaler mye å gjøre med vår psykiske helse. Derfor er det viktig å oppleve alle festivalene du kommer borti! Musikkfestivaler forsterker selvtilliten din, utvikler identiteten din og endrer humøret ditt på en drastisk måte! Studier har også visst at festivaler er med på å redusere belastinger som stress og angst.

Det er mange festivaler å velge mellom, og alltid noe nytt og spennende å oppsøke. Det er ikke alle festivaler som er tilpasset for alle, og noen er mindre trygge enn andre. Derfor er det viktig å vite hva man skal velge og hvem man skal dra med! Det er svært viktig å ikke dra på festivaler alene, for de er folkefylt og mye kan skje. Det er viktig å alltid ha noen ved sin side, enten en venn, bekjent, foreldre eller kjæreste.

Hvis du ønsker en uforglemmelig musikkfestival så bør du besøke «Exit» i Serbia. Dette er en prisbelønt festival som er verdt å oppleve. Exit festivalen er FNS verdensmatprogram, og er basert på å hjelpe andre. Dette er en festival som er skapt for å kjempe for fred.

Reeperbahn festivalen i Tyskland er en 4 dagers festival som har hold seg gående siden 2006. Her kommer en rekke artister for å gi deg en unik opplevelse. Her opplever du over 300 ulike konserter.

For en fargerik festival så bør du dra innom Stavernfestivalen i Norge som tar plass fra 8-10 juni. Dette er en festival som er tilpasset for både familien din og vennegjengen din. Denne festivalen er delt i fire felt som er egnet for alle. Generelt-området er oppretter til familier, og her kan barn under 13 år kommer inn gratis. For ungdommer og ungvoksne så er Premium-området og camp-området det rette feltet!